Culinair

Kind & Jeugd


Fontaine Uitgevers organiseert de Ottolenghi Feestweken

Fontaine Uitgevers organiseert de Ottolenghi Feestweken om het succes van Simpel en het nieuwste boek Flavour te vieren.

Sinds het verschijnen in 2018 zijn er van SIMPEL 250.000 exemplaren verkocht én staat het boek maar liefst 100 weken in de Bestseller 60.

Sinds de top 60 tot stand kwam in 2003 hebben er maar 60 titels 100 weken in de lijst gestaan, maar nooit eerder was dit een kookboek. Simpel staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Simpel bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken.

Minimale moeite, maximale vreugde. Een ideaal kookboek…‘ – Algemeen Dagblad

Het zijn stuk voor stuk parels, de kookboeken van Ottolenghi.‘ – Foodies

Op 3 september 2020 verscheen FLAVOUR van Yotam Ottolenghi. Er zijn er inmiddels al meer dan 50.000 exemplaren van verkocht.

In zijn nieuwste boek Flavour viert Yotam Ottolenghi samen met co-auteur Ixta Belfrage de oneindige mogelijkheden van koken met groenten en gaat daarbij dieper in op ingrediënten, combinaties en kooktechnieken.

Flavour staat vol originele recepten.’ – Elsevier

Dit keer gaat Yotam samen met de nieuwsgierige chef Ixta Belfrage op zoek naar nieuwe manieren om de smaak van groenten te laten schitteren. En dat is ze fantastisch gelukt!’ – delicious.

Tijdens de Ottolenghi Feestweken worden verschillende acties georganiseerd en vindt ook het virtuele auteursbezoek plaats. Mis niets, en houd deze site én onze sociale kanalen goed in de gaten.