Dit is comfort food, Ottolenghi-stijl
In zijn langverwachte nieuwe boek tilt Yotam Ottolenghi comfort food naar een hoger niveau met zijn kenmerkende inspirerende en smaakvolle aanpak. Met meer dan 100 onweerstaanbare recepten creëert Ottolenghi Comfort nieuwe klassiekers die een ode zijn aan de smaken van thuis, vermengd met de rijke ervaringen van reizen en de herinneringen aan onze kindertijd. Comfort viert de connecties die we maken terwijl we koken, en die we van generatie op generatie doorgeven.
In zijn nieuwe boek brengt Ottolenghi invloeden bij elkaar uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië en culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York. De recepten zijn tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep en een orechhiettepasta met gekarameliseeerde uit, hazelnoten en knapperige salie: dit is eten waar je warm van wordt.
Comfort van Yotam Ottolenghi zal in septeber 2024 verschijnen.