Pasta Grannies Comfort Cooking

Koken met de Pasta Grannies

Leer echt goede pasta maken van Italiaanse nonna’s! Het kookboek ‘Pasta Grannies: Comfort Cooking’ laat je niet alleen zien hoe je authentiek Italiaans eten maakt waarvan iedereen zal genieten, maar geeft je ook een vrolijk stukje Italiaanse levenswijze. Wie graag samen met de nonna’s kookt bezoekt hun YouTube-kanaal. Hier vind je de video’s waarin de nonna’s je ieder recept precies uitleggen. Buon appetito!

Het kookboek

Wat vind je allemaal in Pasta Grannies: Comfort Cooking? Ontdek Pina’s (91) kastanjegnocchi met walnotenpesto, liefdevol gemaakt met ingrediënten die ze rond haar huis in Ligurië verbouwt; of het speciale tagliatellerecept van Marietta (99), rechtstreeks uit haar moestuin op het Calabrische platteland. Naast recepten voor smakelijke vleesgerechten, groentepasta’s, overheerlijke pizza’s en de lekkerste desserts, wordt er volop gekookt met zeevruchten, rijst en peulvruchten, zuivel en kruiden, noten en specerijen.

Natuurlijk is er volop aandacht voor de kunst van het maken van je eigen pasta. Welke bloemsoort gebruik je? Werk je met de hand of een pastamachine (beide kan!) en wat zijn de ultieme basisrecepten.

Bekijk Pasta Grannies: Comfort Cooking