Beter BBQ boekjes

Verbeter je BBQskills

Wil je komende zomer je BBQskills verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en… het boek ‘Handig met de houtskoolbbq’ van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas!

Als iemand al je BBQ vragen kan beantwoorden is het Jeroen Hazebroek. Hij is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals. Samen met Leonard Elenbaas schreef hij 9 barbecueboeken. Leonard is een meester in het maken van smaakvolle recepten met ingrediënten die je in de meeste winkels kan vinden en kan bovendien overal op koken met vuur en passie, al is het een gat in de grond.

Neem een kijkje in het boek:
‘Handig met de houtskoolbbq’


Bekijk hier onze 6 favoriete barbecueboeken

BBQ Kookboeken

Geef een reactie