Koken met Nigel Slater

Op 29 maart verschijnt de nieuwe Nigel Slater-‘bijbel’ met ruim 200 recepten: Keukenkronieken. In Keukenkronieken – de ultieme recepten van Nigel Slater vertelt het verhaal van Nigel Slater’s leven in de keuken, waarin hij schrijft over hoe zijn manier van koken in de loop der jaren is veranderd. Van het ontdekken van de beste manier om een kip te braden tot de truc tot perfecte, rokerige, smeuïge auberginepuree. Hij vertelt de verhalen achter de recepten, zoals de herinnering van de eerste baguette die hij at in Parijs, zijn liefde voor Japanse ingelegde radijsjes en zijn eerste stukje chocoladetaart met botercrème.

‘Slater is koning onder de food writers.’ Nigella Lawson

Kun je niet wachten tot 29 maart, of wil je de voorpret van verschijning vergroten? Neem dan een kijkje in de Nigel Slater Collectie. Misschien mist er nog een mooi exemplaar in jouw boekenkast?

De Nigel Slater Collectie