Afbeelding Nieuwsbericht - Kerstmenu 2021

Kerstmenu 2021

Een feestelijk kerstmenu voor iedereen

Ho, ho, ho, de knusse decembermaand is aangebroken! Dé tijd van het jaar dat we -op afstand- met familie en vrienden samenkomen om de feestdagen te vieren. Daar mag een smakelijke borrel of een feestelijk diner niet bij ontbreken. Maar hoe pak je dat het beste aan? Het moet immers wel gezellig blijven voor iedereen. Ook voor jou als Chef de cuisine.

Een menu samenstellen kan nog best een uitdaging zijn. Je wil niet te lang in de keuken bezig zijn, want deze tijd breng je het liefst zoveel mogelijk samen door. Daarnaast wil je rekeninghouden met ieder z’n foodwensen en -grenzen. Om je hierbij op weg te helpen, stelde we een toegankelijk, vegetarisch kerstmenu samen, waarbij allergiegevoelige ingrediënten eenvoudig te verwisselen zijn voor bestaande alternatieven.


Kerstmenu 2021

Bekijk hieronder het kerstmenu van Fontaine Uitgevers


Voorgerecht

Salade van rode paprika en tomaat

Geïnspireerd op een Marokkaanse salade en favoriet door de mooie kleuren en heerlijke smaak uit Med.


Hoofdgerecht

Filopastei met bloemkool, kerrie en kaas

‘Gesmolten-hete-kaas-lava’ een hartverwarmend hoofdgerecht van bloemkool met kaas in de vorm van een pastei uit OTK’s Shelf Love

  • Recept-pastei-OTK-Shelf-1

Tussengerecht

Plat d’accompagnement plein d’inspiration

Een luchtig tussendoortje van inspiratievolle spreuken vol wijsheid en humor die ontroerd uit Grote Panda & Kleine Draak.


Nagerecht

Opgestijfde kwarktaart met honing en yoghurt

Een ongedwongen en ontspannen nagerecht met verrassend gulle smaken uit SIMPEL.

  • Recept-Simpel-Opgestijfde-kwarktaart-1-1

Geef een reactie