Afbeelding Uit de Keuken van Fatima - Elke dag anders.

Winnaar Food and Friends Publieksprijs 2021!

Auteur Fatima El Irari heeft vanmorgen voor haar boek Uit de keuken van Fatima – elke dag anders de Food and Friends publieksprijs 2021 ontvangen! Daar zijn we heel trots op!

Uit de keuken van Fatima – elke dag anders kreeg de meeste stemmen en sleepte daarmee de publieksprijs 2021 binnen. De auteur, Fatima El Irari, maakte van bloggen haar baan en inspireert met razend populaire blog maandelijks meer dan 150.000 bezoekers met simpele en duidelijke recepten. Ook haar tweede boek bevat een mix van Marokkaanse classics en moderne favorieten. Met haar tips en tricks kun je gemakkelijk variëren of een gerecht kidsproof of vegetarisch maken.

‘Ik ben ontzettend blij met deze erkenning voor mijn tweede kookboek. Dank aan alle mensen die op me hebben gestemd en dank aan het fantastische team waarmee ik dit boek heb mogen maken.’- Fatima El Irari

Uit de keuken van Fatima – elke dag anders

90 nieuwe recepten van foodblogster Fatima El Irari voor familie en vrienden

“Foolproof, veelzijdig en een mix van Marokkaanse classics en moderne favorieten waar je je vingers bij aflikt!”

Bekijk het boek