Culinair

Kind & Jeugd

Online event met Ottolenghi!

Het idee was dat Yotam Ottolenghi en Ixta Belfrage Nederland zouden bezoeken om hun boek Flavour te promoten. Jammer genoeg kon dat vanwege corona niet doorgaan. Dus werd er gezocht naar een alternatief om toch contact te hebben met zijn vele Nederlandse en Vlaamse fans. Fontaine Uitgevers organiseerde een online event met Het Parool en boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Deze banner laat zien wanneer het online evenement met Ottolenghi plaatsvindt bij boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Op dinsdag 3 november sprak Parool hoofdredacteur Ronald Ockhuysen met de beide chefs over alle ins en outs van hun nieuwe kookboek ‘Flavour’. Tijdens het gesprek worden er ook twee gerechten uit Flavour bereid: Limabonen in gerookte cascabel-olie en hummus met citroen, geroosterde knoflook en chilis.

Dit online event is hieronder terug te kijken.