Culinair

Kind & Jeugd

“It’s astonishing”

Een persoonlijke videoboodschap voor alle fans in Nederland en België van Yotam Ottolenghi

Speciaal om zijn Nederlandse en Vlaamse fans te bedenken, nam Yotam Ottolenghi een videoboodschap op, om te bedanken voor hun enthousiasme voor Flavour en Simpel: zijn twee meest recente boeken.

Ten eerste zijn er in het Nederlands taalgebied al meer dan 250.000 exemplaren van succestitel Simpel verkocht. Plus: Simpel staat al meer dan 100 weken in de Bestseller60. Een ongelofelijke prestatie, die nog nooit eerder in de geschiedenis van de Besstseller60 door een kookboek vertoond is.

Daarnaast werden er sinds de verschijning begin september in Nederland en Vlaanderen al ruim 50.000 exemplaren van Flavour verkocht. Flavour is een co-productie van Yotam en collega-chef Ixta Belfrage en boort weer een heel nieuw scala van recepten en smaken aan: met natuurlijk de onvolprezen groenten in de hoofdrol.

Hoog tijd voor een feestje dus! Bekijk hieronder wat Yotam van deze twee mijlpalen vond.

Simpel Ottolenghi 100 weken in Besteller60.
Meer dan 250.000 exemplaren verkocht

50.000 exemplaren verkocht van Flavour Ottolenghi
Sinds verschijning in september 2020