Flavour bij De Vooravond

Op maandag 31 augustus vond de eerste uitzending plaats van De Vooravond, de opvolger van het megapopulaire De Wereld Draait Door. En in deze speciale eerste uitzending mocht zelfbenoemde ‘culinaire alleskunner’ Janny van der Heijden vertellen over Ottolenghi’s Flavour.

Janny vertelde vol vuur over de grote rol van groenten in ál het werk van Ottolenghi – een feit dat door de aan tafel aanwezige carnivoren maar matig op prijs werd gesteld. Janny legde uit wat Ottolenghi zo bijzonder maakt: de smaak en de textuur van groenten veranderen steeds weer, door de wisselende bereidingswijzen en de bijzondere specerijen die Ottolenghi gebruikt.

Declameren met muziek

Aan het slot van het item droeg Janny een recept voor uit Flavour, waarbij zij op de piano begeleid werd door presentator Renze Klamer. Dát is ongetwijfeld nog nooit eerder vertoond met een recept van Ottolenghi. Klik op het plaatje hier links om het fragment terug te bekijken.

Geef een reactie