Culinair

Kind & Jeugd

Nik Sharma

Nik Sharma is de schrijver, fotograaf en receptontwikkelaar achter A Brown Table, zijn bekroonde blog. Hij werkt onder meer voor The New York Times, The Guardian, en online platforms seriouseats.com en food52.com. Nik woont in Santa Monica, Californië.www.abrowntable.com

De pers over Nik Sharma
Nigella Lawson - De smaakvergelijking / De smaakvergelijking ...

De smaakvergelijking is voorbestemd om klassiek te worden: origineel, verhelderend en stemt tot nadenken. Dit boek verandert de manier waarop je over eten en koken denkt en zal helpen om al je andere kookboeken zinvol te maken.

De smaakvergelijking / The New Yorker

Ondanks mijn eigen obsessie voor smaak, vind ik Nik Sharma's kijk erop heel fascinerend. Zijn boek is diep en verhelderend, fris en zeer informatief. Dat, gecombineerd met zijn altijd weelderige eten en verbluffende foto's, maakt De smaakvergelijking tot een zeer briljante prestatie.

De smaakvergelijking / The Washington Post

Als je geïnteresseerd bent in smaak - en dat is elke kok, daar denken we constant aan - dan is dit boek iets voor jou. Ik heb in lange tijd niet zoveel geleerd van één enkel boek. Ik kook me er recept voor recept doorheen.

Yotam Ottolenghi - De smaakvergelijking / Dit boek helpt je ...

Dit boek helpt je echt te begrijpen wat er in je pan (en mond) gebeurt. De smaakvergelijking verdient absoluut een plek op de plank naast de klassiekers als Zout, vet, zuur, hitte.

Diana Henry - De smaakvergelijking / 'Dit kookboek bracht ...

'Dit kookboek bracht me de broodnodige vonk qua inspiratie, smaak en begeleiding na een aantal vreselijk eentonige maanden in de keuken. En ik blijf het telkens weer raadplegen: niet alleen voor de fantastische recepten vol onverwachte wendingen, maar ook om te leren hoe ik al mijn gerechten kan laten smaken zoals ik dat wil.'