Culinair

Kind & Jeugd

Valter Fogato

De pers over Valter Fogato
Verkikkerd en verliefd / NBD Biblion

De grote prenten (in o.a. verf, stempel, met een collageachtige techniek)zijn stuk voor stuk meesterwerken en treffen de dieren én hun liefde voor elkaar, recht in het hart. De(voorlees)tekst is compact en licht een enkel kenmerk van het dierenpaar uit. Inhoud en vorm schuivennaadloos in elkaar. Magnifieke uitgave voor romantische dierenliefhebbers; trouwens, net als voor alleandere, kleine en grote (kijk)lezers.

Verkikkerd en verliefd / Tiny Fisscher, boekenbijlage.nl

Een heerlijk boek om met een kind doorheen te bladeren en ook een mooi aanknopingspunt om met kinderen te praten over verliefdheid en liefde, en wat je allemaal kunt doen om de aandacht te trekken van iemand die je leuk vindt.

Verkikkerd en verliefd / indeboekenkast.com

Het leerzame prentenboek Verkikkerd & verliefd heeft een opvallend groot formaat. Dat is boffen, want hierdoor komen de rijkgekleurde dierenillustraties van Isabella Grott (Roverto, 1985) nog beter tot hun recht.

Verkikkerd en verliefd / Leesbevorderingindeklas.nl

De schattige voorkant van dit boek verraadt al een klein beetje wat je van dit boek kunt verwachten: prachtige prenten van dieren die elkaar erg lief vinden. Maar wacht maar tot je dit boek openslaat... dan zul je werkelijk wegzwijmelen.