Culinair

Kind & Jeugd

Jon Day

Jon Day is docent aan King's College London. Hij schreef onder andere voor de London Review of Books, de New York Review of Books, The Guardian en de Financial Times. Eerder publiceerde hij Cyclogeography, over zijn leven als fietskoerier. Jon woont met zijn gezin in Londen.

De pers over Jon Day
De weg terug / Daily Telegraph

Een fantastisch boek dat de duivensport binnenstebuiten keert, net zoals het menselijke begrip van wat een thuis is.

De weg terug / Spectator

Nauwkeurig en aangrijpend.

De weg terug / The Guardian

Ruimhartig en aangrijpend.

Helen MacDonald - De weg terug / Een waarachtig heerlijk ...

Een waarachtig heerlijk boek [...] rijk en levendig.

De weg terug / Mail on Sunday

Een overdenking die verschillende onderwerpen raakt, van de tirannie van de technologie tot de paradoxen van het ouderschap en de voldoening van blijven waar je bent. [...] Een levendig, rijkelijk lonend boek. [...] Een aangrijpende mix van persoonlijke memoires, natuurschrijven en populaire wetenschap, Days boek overdenkt de bescheiden duif, waarschijnlijk een van onze oudste metgezellen.

De weg terug / Prospect Magazine

Een duizelingwekkend erudiete memoir over familie, kinderen en duivenliefhebberij. Een onwaarschijnlijke combinatie misschien, maar Day krijgt het voor elkaar.

De weg terug / Daily Mail

[Een] levendige evocatie van een buitengewone soort en een rijke traditie van de arbeidersklasse [...] een charmante verdediging van een onbeminde soort.

De weg terug / The Observer

Dit schitterende boek van Engelse docent-cum-duivenliefhebber onthult griezelige parallellen tussen mensen en het leven van vogels [...] Een knap boek over onknappe vogels.