Culinair

Kind & Jeugd

Owen Davey

Owen Davey is een gelauwerd schrijver en illustrator van mooie en grappige non-fictieprentenboeken. Zijn boeken verschijnen over de hele wereld of, zoals hij zelf zegt, op elk continent behalve Antartica. Hij is illustrator van de populaire game Two Dots en werkte eerder onder meer voor The New York Times. Davey won onder meer de Gold Award voor 3 x 3 Picture Books, de Distinguished Merit Award en de Parents' Choice Gold Award.

De pers over Owen Davey
Ongelofelijke octopussen / BookTrust

Echt ontzagwekkend. Een boek voor jonge kinderen dat genoeg informatie biedt om hun aandacht vast te houden en ze te inspireren meer te ontdekken. Een echte aanrader.

Ongelofelijke octopussen / Booklist

In alle opzichten een superieur non-fictieboek.

Coole kikkers / Publishers Weekly

Een boeiende en informatieve gids.

Coole kikkers / Booklist

Een superieure non-fictiereeks.

Coole kikkers / leestafel.info

Alle kikkers zijn prachtig, in een moderne vorm naar de natuur getekend door Owen Davey. Hij heeft alles tot in detail weergegeven, waardoor je helemaal goed kunt zien hoe de poten van een kikker zijn, of zijn ogen, of hoe hij verandert van kikkervisje tot kikker enz... Fantastisch boek voor iedereen die meer wil weten over kikkers.

Pop-up dinosaurussen / Kirkus Reviews

Perfect voor kleine kinderhandjes ... een eerste kennismaking voor jonge dinofielen die hen inspireert om verder te kijken en meer te leren.

Felice Beekhuis - Pop-up dinosaurussen / boekenbijlage.nl

De plaatjes bestaan uit twee pagina's brede omhoogkomende afbeeldingen, de een nog indrukwekkender dan de ander.