Fans van Daphne Deckers opgelet!

Een prachtige ode aan vriendschap,
het nieuwe boek van Daphne

Vrienden maken

Rijk geïllustreerd door Joey Holthaus

Bijzonder cadeauboek voor jong en oud!

Vriend maken - Daphne Deckers

Vrienden maken is een bijzonder verhaal en een rijk geïllustreerd boek over vriendschap voor de liefhebbers van Grote Panda & Kleine Draak en De jongen, de mol, de vos en het paard

Met dit bijzondere cadeauboek laat Daphne Deckers zich van een andere kant zien. Ze schreef een reflectief verhaal voor jong en oud over verbinding, nieuwe perspectieven en de wereld ingaan. Illustrator Joey Holthaus brengt in 60+ unieke illustraties het verhaal op een krachtige en gevoelige manier tot leven. Genieten van de simpele dingen. Samen. Een ode aan vriendschap.

Paperback: € 20,99
Gebonden met linnen rug en goudfolie

Koop nu via:

Inkijkje in Vrienden maken

Daphne Deckers: ‘Een klein verhaal over een groot thema: de betekenis van vriendschap. Want in deze tijd kunnen we allemaal wel een goede vriend gebruiken.’


Daphne Deckers (1968) is columniste (Telegraaf VROUW), presentatrice en schrijfster. Vrienden maken is haar 25e boek. Van haar oeuvre zijn inmiddels 1,3 miljoen exemplaren verkocht. Ze publiceerde opvoedklassiekers als De geboorte van een gezin, genomineerd voor de NS Publieksprijs, kinderboeken als Het vliegende schaap, comedyseries, toneelstukken, romans en non-fictie.

Joey Holthaus (1979) is illustrator, circulair interieurontwerper en een creatieve duizendpoot. Tijdens zijn studie aan de kunstacademie in Arnhem heeft hij zich ontwikkeld in het illustreren. Sinds 2011 is hij zelfstandig werkzaam onder de naam HAUS OF JOEY.

Koop nu via: