Grote Panda & Kleine Draak

Prachtige cadeauboeken geïnspireerd op boeddhistisch filosofie en spiritualiteit

Grote Panda en Kleine Draak inspireren lezers over de hele wereld met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht.

Grote Panda & Kleine Draak

Twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Op hun weg zijn ze vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Koop nu:


De reis van Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht. In dit nieuwe boek gaan de twee vrienden op reis om samen de obstakels van het leven te overwinnen. En hoewel ze vaak verdwalen, kunnen het verkeerde pad en de mooie bezienswaardigheden onderweg hen leiden naar de juiste weg.

Koop nu:

Voor alle leeftijden: Van jongeren tot volwassenen in tijden van grote verandering of uitdagingen, bieden de verhalen van Grote Panda & Kleine Draak warmte, inspiratie en een voorzichtige glimlach aan elke lezer. Een kunstwerk op zichzelf: Met een mooi omslag en een verzameling prachtige illustraties, de een nog mooier dan de ander, is elke pagina in een boek het inlijsten waard. Een oprecht cadeau: Vol met wijsheid en humor die ontroert, de boeken van Grote Panda & Kleine Draak zijn een attent cadeau om te koesteren.


Preview: De reis van Grote Panda & Kleine Draak


Blader door Grote Panda & Kleine Draak


Over auteur James Norbury

JAMES NORBURY

Is schrijver en kunstenaar en besloot aan het begin van de coronacrisis zijn illustraties over Grote Panda en Kleine Draak te publiceren via Instagram. Al snel werd hij overspoeld met vragen naar de illustraties. Na een boek in eigen beheer komt zijn boek nu uit bij Penguin Random House, de succesvolle uitgeverij achter Charlie Mackesy.


Koop via

Winactie gesloten – voorwaarden – Actie gesigneerde boekplaat ‘De reis van Grote Panda & Kleine Draak:
  1. Om deel te nemen aan deze actie moet je het hele formulier invullen. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.
  2. Het bonnetje moet een bestelling zijn van het Nederlandstalige fysieke boek ‘Panda 2 – De reis van Grote Panda & Kleine Draak’ van James Norbury met ISBN 9789464041958 gekocht in een (online)-winkel in Nederland.
  3. Door deel te nemen geef je toestemming om eenmalig een email te ontvangen vanuit Park Uitgevers.
  4. De winactie loopt tot en met 3 oktober 2022. De winnaars ontvangen voor 17 oktober 2022 bericht.
  5. Het is niet mogelijk de gewonnen prijs te ruilen of in te wisselen voor een geldbedrag.
  6. Uitgeverij Fontaine behoudt het recht om de actie stop te zetten.
  7. Door mee te doen ga je ermee akkoord dat wij jouw naam, als je wint, delen op onze socialmediakanalen.
  8. Heb je gewonnen, dan heb je een week de tijd om contact met ons op te nemen.
  9. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, stellen wij hiervan niet op de hoogte.
  10. De eerste 250 deelnemers ontvangen via de post een gesigneerde boekplaat van James Norbury, dit verzenden wij naar het opgegeven adres in het formulier.