Nopi

Yotam Ottolenghi
Ramael Scully
Nopi

NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die Yotam Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.
Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Specificaties

Gebonden
Nederlands
Nopi
9789059566149
288
09-09-2015
€ 39,99

Auteur(s)

Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende in Londen gevestigde deli's en de NOPI- en ROVI-restaurants en auteur van tien meermaals bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel. Hij schrijft al meer dan dertien jaar voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als exotisch werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.

Uitgaven van Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi
Paperback
Yotam Ottolenghi
Paperback
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
Gebonden
Yotam Ottolenghi
E-book
Yotam Ottolenghi
E-book
Yotam Ottolenghi
E-book
Yotam Ottolenghi
E-book
Yotam Ottolenghi
E-book