Culinair

Kind & Jeugd


De heerlijkste Kerstmenu’s uit de beste kookboeken van Fontaine

Kerstmis is de ultieme gelegenheid om eens flink uit te pakken in de keuken. En eens heerlijk uitgebreid te kokkerellen. Wij zochten voor jou het allerlekkerste uit onze ruime selectie kookboeken voor een feestelijke maaltijd: en je kunt kiezen uit vis, vlees of vega. Of je mixt ze door elkaar, dat kan natuurlijk ook.

We hebben alles: mooie menu’s, duidelijke recepten én mooie menukaarten om op de feestelijk gedekte tafel te plaatsen. En zoals je zult zien: feestelijk koken hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn.

Vis

Vlees

Vega

Amuse

Latkes met gerookte makreel en bieslookcrème
uit Veggies & Fish

Cocktail: Man bun machine gun
uit BAUT

BBQ-Portobello
uit Bosh-Healthy vegan

Voorgerecht

Coquilles met bloemkool, cèpes en beurre noisette
uit BAUT

Gevulde kalkoenfilet met mozzarella en groene asperges
uit Mooi Mediterraan

Ravioli met peren, pecorino en ricotta
uit Bitterzoete Honing

Hoofdgerecht

Visstoof van dorade, zalm, venkel en saffraan
uit Vis voor beginners

Beef Wellington van diamanthaas met cantharellen
uit Over inpakken

Knolselderijsteaks met café de Paris saus
uit Flavour

Tussengerecht

Bijgerechten

Aardappelen met chaat massala, yoghurt en tamarinde
uit Flavour

Tomatensalade en yoghurt met limoen en kardemon
uit Flavour

Sashimi van zalm en grapefruit

uit Vis voor beginners

Dolma’s

uit Over inpakken

Dessert

Mango-limoenpudding
uit Mooi mediterraan

Tiramisu met twee soorten drank
uit Bitterzoete honing

Chocolade, dulce de leche, cantucci
uit Greenfeast, herfst en winter