Ontdek verborgen koninkrijken in

De strijd om de magische wens

Geschreven door Glee-acteur Chris Colfer

Nu te reserveren

Ga mee op een wervelend avontuur in een bizarre sprookjeswereld

HET VERBORGEN LAND

De strijd om de magische wens

De tweeling Alexandra en Koen kunnen niet méér van elkaar verschillen. Alexandra heeft overal een antwoord op en Koen gebruikt de schooltijd liever om een beetje bij te slapen. Als ze een oud sprookjesboek krijgen van hun oma, verandert alles. Ze vallen door het boek en belanden in een bizarre sprookjeswereld. Zo struikelen ze het Koninkrijk van Roodkapje in en komen ze terecht voor het enorme paleis van Assepoester. Om uit deze parallelle wereld weg te komen moeten ze voorwerpen verzamelen. En dat zijn niet de makkelijkste: het haar van Rapunzel, het glazen muiltje van Assepoester en nog veel meer. Een bloedspannende tocht door koninkrijken en donkere bossen volgt. Helaas zijn ze niet de enige met deze missie. In de verte een zwarte schim, een flits in een spiegel. De boze stiefmoeder van Sneeuwwitje is onderweg.


Preview

Lees nu alvast de eerste paar bladzijden uit De strijd om de magische wens

Koop nu:


‘Colfers verborgen koninkrijken gaan verder dan waar Disney van had Kunnen dromen’

USA Today

???? Het Verborgen Land Feest Kit

Alles wat je nodig hebt om een Het verborgen land partijtje te vieren!


‘In The Land of Stories laat Colfer zijn talent zien voor het maken van fantasievolle en vindingrijke plots en veelzijdige karakters.’

Los Angeles Times

Chris Colfer

Chris Colfer, bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee, schreef dit spannende en geestige sprookjesavontuur. Chris Colfer heeft wereldwijd al 8,5 miljoen van zijn boeken verkocht. Voor de serie Land of Stories werd hij in 2015 genomineerd in de categorie best author voor de Shorty Awards.

Koop nu: