Grote Panda & Kleine Draak

Een charmant, prachtig geïllustreerd

verhaal over twee beste vrienden

Twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Op hun weg zijn ze vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, de ontberingen en het geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.

‘Ik weet dat ik mensen niet kan ‘repareren’, maar ik denk graag dat lezers deze afbeeldingen kunnen gebruiken om zich beter te voelen, en Grote Panda en Kleine Draak zullen hen in staat stellen met een beetje meer optimisme naar onze soms moeilijke wereld te kijken.’

James Norbury

Preview

Krijg alvast een eerste indruk van Grote Panda & Kleine Draak

Koop via

JAMES NORBURY

Is schrijver en kunstenaar en besloot aan het begin van de coronacrisis zijn illustraties over Grote Panda en Kleine Draak te publiceren via Instagram. Al snel werd hij overspoeld met vragen naar de illustraties. Na een boek in eigen beheer komt zijn boek nu uit bij Penguin Random House, de succesvolle uitgeverij achter Charlie Mackesy.

Blader mee door Grote Panda & Kleine Draak

Voor alle leeftijden: Van jongeren tot volwassenen in tijden van grote verandering of uitdagingen, biedt Grote Panda & Kleine Draak warmte, inspiratie en een voorzichtige glimlach aan elke lezer.

Een kunstwerk op zichzelf: Met een mooi omslag en een verzameling prachtige illustraties, de een nog mooier dan de ander, is elke pagina in dit boek het inlijsten waard.

Een oprecht cadeau: Vol met wijsheid en humor die ontroerd, Grote Panda & Kleine Draak is een attent cadeau om te koesteren.

Nu te koop