Glucose revolutie van de Glucose Goddess

Hoe meer research ik doe, hoe duidelijker het wordt dat glucose echt elk onderdeel van onze gezondheid beïnvloedt. Het is ongelooflijk om je te realiseren dat deze kennis tot nu toe alleen is ingezet om de gezondheid van diabetici te verbeteren en niet allang gemeengoed is geworden.’

Jessie Inchauspé

De afgelopen 5 jaar hebben wetenschappers ontdekt dat glucose ieders gezondheid beïnvloedt en dus niet alleen die van diabetespatiënten. De after dinner dips, hormonale mood swings en onbedwingbare trek kennen we allemaal wel. Maar we koppelen puistjes, rimpels, vruchtbaarheidsproblemen, seksuele gezondheid, darmgezondheid, verzwakt immuunsysteem, gewichtstoename, slaapproblemen, vermoeidheid en honger niet direct aan het fluctueren van onze bloedsuikerspiegel.
En op de lange termijn draagt een ontregelde glucosespiegel bij aan de ontwikkeling van chronische ziekten zoals diabetes type 2, leververvetting, hartaandoeningen, dementie en kanker.

Glucose revolutie in de praktijk

Verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan

Meer energie, minder cravings en een goed humeur met deze praktische opvolger van de bestseller Glucose revolutie
Met Glucose revolutie in de praktijk krijg je meer energie, heb je minder last van cravings, verbetert je humeur en slaap je beter dan ooit tevoren. Zonder calorieën te tellen en door alles te eten waar je van houdt.

– een 4-wekenschema met tips voor iedere dag en elke maaltijd
– meer dan 100 recepten
– met prachtige kleurenfoto’s
– inclusief een stap-voor-stap-werkboek

Na het succes van Glucose revolutie krijgt Jessie Inchauspé veel vragen van lezers. Hoe kun je de acties om glucosepieken te voorkomen omzetten in blijvende gewoonten? Daarom ontwikkelde Jessie een complete, praktische en wetenschappelijk onderbouwde methode die je elke dag helpt om de Glucose revolutie in jouw leven in te passen.

2700 proefpersonen probeerden de methode uit en deelden hun resultaten:
· 89% had minder last van cravings
· 77% kreeg meer energie
· 58% sliep beter
· 46% van de mensen met huidproblemen kreeg een betere huid
· 41% van de mensen met diabetes verbeterde hun gezondheid

Glucose revolutie

Krijg grip op je bloedsuikerspiegel, verbeter je gezondheid en eet wat je wil

Deze sterren volgen De Glucose Revolutie – de #1 internationale bestseller vertaald in 40 talen

Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Ellen Pompeo, Marion Cotillard, Jameela Jamil, Karlie Kloss.

Meer energie, minder cravings: dit boek verandert je leven!
Krijg grip op je bloedsuikerspiegel, verbeter je gezondheid en eet wat je wil

Er zijn een aantal zaken waar we nooit vanaf lijken te komen – zoals die eeuwige after dinner dip na de lunch, hormonale moodswings en onbedwingbare trek in zoet of zout. De boosdoener? Voedingsgerelateerde schommelingen in onze bloedsuikerspiegel. In de afgelopen vijf jaar hebben wetenschappers ontdekt dat glucose ieders gezondheid beïnvloedt, niet alleen die van mensen met diabetes. Als we te veel glucose (ook wel bloedsuiker genoemd) in ons systeem hebben, voelen we ons onder andere vermoeid en hongerig en lijdt onze hormoonbalans daaronder. En na verloop van tijd draagt te veel glucose in je systeem zelfs bij aan chronische aandoeningen zoals diabetes, dementie en hartaandoeningen. Dit boek is zowel vermakelijk als informatief en staat boordevol met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend toepasbare tips. Glucose revolutie helpt om je gezondheid te verbeteren zonder op dieet te gaan.

Meet Jessie Inchauspé

Jessie Inchauspé is de oprichter van het populaire Instagram-account Glucose Goddess, een beweging die mensen helpt hun (mentale) gezondheid te verbeteren. Haar boek Glucose revolutie is een internationale bestseller en verscheen in 40 talen. Inchauspé behaalde een bachelor in wiskunde en een master in biochemie. Ze verhuisde naar Silicon Valley om apps te bouwen die mensen helpen om met hun gezondheid om te gaan en raakte gefascineerd door de wereld van glucosemonitoring en wat we ervan kunnen leren.