
Het nieuwe boek van de Glucose Goddess!
Glucose revolutie in de praktijk
Jouw 4-weekse gids om trek te verminderen, je energie terug te krijgen en je geweldig te voelen

Onbedwingbare trek? Chronisch vermoeid? Je algehele gezondheid verbeteren?
Veel mensen zitten vast in een glucoseachtbaan.
Glucose Goddess Jessie Inchauspé heeft het antwoord!
De internationale bestsellerauteur van De glucose revolutie ontwikkelde een vierwekenprogramma, met tips voor iedere dag, bij iedere maaltijd, met meer dan 100+ recepten en een stap-voor-stap-werkboek. Geen beperkingen. Geen calorieën tellen. Alles eten waar je van houdt. Simpel en snel op weg naar een nieuw leven.
BESTEL NU
Ontvang het GRATIS Glucose Revolutie Boodschappenlijstje

De Glucose revolutie helpt je op weg naar een stabiele glucosespiegel. Om het extra makkelijk te maken om aan de slag te gaan, heeft Jessie een gratis boodschappenlijstje voor je gemaakt, gebaseerd op haar favoriete recepten uit Glucose revolutie in de praktijk. Die wil je hebben toch?
Zo ontvang je het GRATIS Glucose Revolutie Boodschappenlijstje:
STAP 1: Bestel het boek Glucose revolutie in de praktijk (als je dit nog niet gedaan hebt).
STAP 2: Vul het onderstaande aanmeldformulier in.
En het mooie boodschappenlijstje dat Jessie met liefde heeft gemaakt zal van jou zijn!
Aanmeldformulier:

Ontmoet Jessie Inchauspé
Na het succes van Glucose revolutie krijgt Jessie Inchauspé veel vragen van lezers. Hoe kun je de acties om glucosepieken te voorkomen omzetten in blijvende gewoonten? Daarom ontwikkelde Jessie een complete, praktische en wetenschappelijk onderbouwde methode die je elke dag helpt om de Glucose revolutie in jouw leven in te passen. Sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Marion Cotillard, Ellen Pompeo, Jameela Jamil en Karlie Kloss zijn al fan.
BESTEL NU
Sneak Peek
Een sneak peek van de gerechten uit Glucose revolutie in praktijk



BESTEL NU
Glucose-piekloze recepten

Citroenricottacheesecake
Voor: 6 porties / Voorbereiding: 15 minuten, plus koelen / Bereiding: 40 minuten.
Benodigdheden:
- boter, om in te vetten
- 90 g fijne kristalsuiker, plus 1 eetl.
- 1 theel. vanilleextract
- 320 g ricotta
- 25 g bloem
- bosvruchten en creme fraiche of volle Griekse yoghurt, voor erbij (naar wens)
Bereiding:
- Verhit de oven tot 200 °C. Bedek de bodem van een springvorm (7. cm diep met een diameter van 18 cm) met bakpapier. Vet de zijkanten in met boter en bestrooi de bakvorm met de eetlepel suiker.
- Doe de ricotta met 40 gram van de resterende suiker, de bloem, eidooiers, citroenrasp, het citroensap en vanille-extract in een kom en klop het mengsel glad.
- Klop in een aparte kom de eiwitten stijf met een handmixer. Voeg de resterende 50 gram suiker toe aan de eiwitten en klop het mengsel tot een dikke, glanzende meringue.
- Spatel de meringue voorzichtig door het ricottamengsel tot het een egaal geheel vormt.
- Giet het mengsel in de bakvorm en bak het 35-40 minuten in het midden van de oven tot het goudbruin en gerezen is.
- Haal de bakvorm uit de oven en laat de cheesecake afkoelen. Zet hem voor het serveren minstens een paar uur in de koelkast. Serveer met bosvruchten en crème fraîche of Griekse yoghurt.

Californische quesadilla
Voor: 1 portie / Voorbereiding: 5 minuten / Bereiding: 6 minuten
Benodigdheden:
- 1 kleine zalmfilet (circa 120 g), zonder vel en graten, grof gehakt
- 1 bloem- of maistortilla
- klontje boter
- 1 eetl. volle roomkaas
- ½ avocado, ontpit en in dunne repen
- scheutje chilisaus, zoals sriracha
- zout en zwarte peper
Bereiding:
- Smelt de boter op halfhoog vuur in een middelgrote koekenpan met antiaanbaklaag. Wacht tot de boter schuimt. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten. Roer af en toe.
- Leg intussen de tortilla op een plat werkvlak en verdeel de roomkaas over de ene helft. Leg de plakken avocado erop, gevolgd door de zalm.
- Sprenkel er wat chilisaus over (zo veel als je durft) en bestrooi het geheel met zout en peper.
- Vouw de tortilla dubbel en leg hem in de koekenpan. Bak 3 minuten tot hij goudbruin en krokant is. Leg hem op een bord, snijd doormidden en geniet.