Slider Glucose revolutie in de praktijk
Glocuse revolutie in de praktijk - Jessie Inchauspé

Het nieuwe boek van de Glucose Goddess!

Glucose revolutie in de praktijk

Verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan!

Jouw 4-weekse gids om trek te verminderen, je energie terug te krijgen en je geweldig te voelen

Cadeautip-Med-Een-kookboek

CADEAUTIP VOOR DE CULIFAN MET HART VOOR CULTUUR

Med. Een kookboek

In Med. Een kookboek neemt Claudia Roden je mee naar de Middellandse zee vanuit het comfort van je eigen keuken. Ze legde mondeling doorgegeven recepten vast, traceerde de herkomst ervan, ontrukte gerechten aan de vergetelheid en reconstrueerde kooktradities van volkeren rondom de Middellandse Zee – Joden en Arabieren, Spanjaarden en Italianen.

Med. Een kookboek is een genot om cadeau te krijgen voor wie naast koken en eten ook een groot hart voor cultuur heeft. In toegankelijke en aantrekkelijke gerechten, aangevuld met verhalen, weet Claudia Roden als geen ander een eetcultuur echt tot leven te brengen.

Prijs € 32,-

RECEPT BIJ HET CADEAU

Salade van rode paprika en tomaat

Deze salade is geïnspireerd op een Marokkaanse salade en favoriet door de mooie kleuren en heerlijke smaak. De toevoeging van gekookte citroen geeft een bijzondere, scherpe smaak.


Cadeautip-OTK-Shelf-love

CADEAUTIP VOOR DE OTTOLENGHI-FAN

Shelf Love

Shelf Love is de ultieme gids voor de romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.

Hoe weet Yotam Ottolenghi je toch elke keer weer te verrassen met kookboek vol vernieuwende recepten? Het antwoord: teamwork. Samen met chef-kok Noor Murad leidt Yotam het Ottolenghi Test Kitchen-team in Londen. Hier ontwikkelde ze de recepten voor dit kookboek. En of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Kitchen-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een ‘Ottolenghi’-twist.

Prijs € 24,99

RECEPT BIJ HET CADEAU

Filopastei met bloemkool, kerrie en kaas

Bloemkool met kaas in de vorm van een pastei. Dit gerecht werd eens omschreven als ‘gesmolten-hete-kaas-lava’ en wij denken dat dit gerecht niet mag ontbreken als onderdeel van een hartverwarmend kerstdiner.


Cadeautip-Grote-Panda-en-Kleine-Draak

CADEAUTIP VOOR DE KUNSTLIEFHEBBER MET INHOUD

Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda & Kleine Draak van James Norbury is een verhaal over twee beste vrienden, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit.

Het is een kunstwerk op zichzelf. Meteen mooi omslag en een verzameling prachtige illustraties, de een nog mooier dan de ander. Elke pagina in dit boek is het inlijsten waard. Vol met wijsheid en humor die ontroerd, dat maakt Grote Panda & Kleine Draak een cadeau om te koesteren.

Prijs € 20,-

RECEPT BIJ HET CADEAU

Inspiratievolle spreuken met Boeddhistische filosofie en spiritualiteit

‘Ik denk graag dat lezers deze afbeeldingen kunnen gebruiken om zich beter te voelen, en Grote Panda en Kleine Draak zullen hen in staat stellen met een beetje meer optimisme naar onze soms moeilijke wereld te kijken.’ James Norbury


Cadeautip-Simpel

CADEAUTIP VOOR DE ONGEDWONGEN THUISKOK

SIMPEL

Met dé culinaire bestseller SIMPEL van Yotam Ottolenghi als cadeau zit je altijd goed.

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing.

Voor iedere thuiskok bevat SIMPEL gerechten die een lust zijn voor het oog, goed voor te bereiden zijn en verleidelijk smaken.

Prijs € 32,-

RECEPT BIJ HET CADEAU

Opgestijfde kwarktaart met honing en yoghurt

Met dit gerecht maak je indruk doordat het er ongedwongen en ontspannen uitziet als er vrienden en familie komen eten. Simpel, maar nog steeds duidelijk ‘Ottolenghi’ door de gulle en verrassende smaken en gebruik van verse ingrediënten.


Volg Fontaine Uitgevers op Instagram voor meer inspiratie