DONNIE OP DE KERMIS

Nu te koop

Een kleurrijk prentenboek voor 4+ over delen en vriendschap

Na het eerste deel van Donnie (2020), waarin hij leert hoe cool het is om jezelf te zijn, gaat Donnie in Donnie op de kermis samen met zijn moeders in zijn allermooiste jurk naar de kermis. Voor Donnie is geen attractie te gek en hij durft zelfs de geheime tent te betreden met de moeilijkste attractie. Iedereen verzamelt zich in de tent en dan gebeurt het ondenkbare; hij wint de hoofdprijs van een berg kermismunten! Donnie gaat iedere dag naar de kermis met zijn berg munten, maar steeds minder vriendjes kunnen mee, omdat hun muntjes op zijn. En dan ontmoet hij het stoere meisje Dylan en ziet dat alles voor jezelf houden helemaal niet leuk is. In Donnie op de kermis leert Donnie dat niet iedereen dezelfde start heeft en hoe belangrijk het is om te delen.


Een kleurrijk prentenboek van creatief ondernemer Lisa Maschhaupt en succesvol kunstenaar Saša Ostoja.


Preview

Bekijk alvast de eerste paar bladzijden uit Donnie op de kermis

Koop nu:


‘In deze tijd van positieve verandering helpt Donnie kinderen (en ouders) op een speelse manier te kijken naar de wereld om hen heen. Een inclusief en breed verhaal, waarin plek is voor iedereen.’

THE MOM

De makers

Lisa Maschhaupt is creatief ondernemer en een echte duizendpoot. Ze heeft twee boeken geschreven (De Amsterdame, Unieboek 2019 en Donnie, 2020) is taxidermist, runt een stichting genaamd UNBOXED ten behoeve van (zelf)acceptatie onder kinderen en jongeren én is beginnend tattoo artiest. Dat lijkt misschien veel, maar al haar projecten hebben eenzelfde doel; de wereld een stukje mooier, verdraagzamer en kleurrijker maken.

Saša Ostoja staat bekend om zijn dierlijke en kleurrijke karakters die van het papier spatten. Hij werkt onder meer voor (internationale) merken zoals Van Gogh Museum, WeTransfer, Nike, Uniqlo, Lipton Ice, Le Monde, De Morgen en Die Zeit.

Koop nu: