Als ik heel eerlijk ben – Tamara Gijrath

Win het mooiste kerstcadeau voor jouw moeder of dochter

Een waardevol boek met prachtige interviews

over de bijzondere band tussen moeder & dochter

Wat is toch die enorme impact van een moeder op haar dochter? En andersom? Bestaan er voorwaarden voor een uitgebalanceerde moeder-dochter-relatie? Welke invloed heeft de tijd waarin vrouwen opgroeien op deze unieke band? In een persoonlijke zoektocht naar de context van deze vaak mooie, soms gecompliceerde relatie sprak Tamara met 60 moeders en dochters. Unieke vrouwen met één grote gemene deler, want moeder en dochter blijf je altijd, wie of waar je ook bent, wat je ook doet.


Betty Meijer-van Hoorn en Maike Meijer

Krijg alvast een indruk van het boek Als ik heel eerlijk ben, lees het interview van Betty Meijer-van Hoorn en Maike Meijer

  • Als ik heel eerlijk ben

WINACTIE [GESLOTEN]
Win het mooiste kerstcadeau voor jouw moeder of dochter

Waar het boek Als ik heel eerlijk ben om draait is de waarde van de bijzondere moeder-dochter relatie, dit tastbaar te maken en vast te leggen. Deze winactie geeft jou de mogelijkheid om net zo’n uniek portret van jou en je eigen moeder of dochter te laten maken. Een prachtig geschenk voor de feestdagen om voor altijd te koesteren.

Doe mee aan de winactie, beantwoord de vraag en maak kans!

De hoofdprijs bestaat uit een interview door Tamara Gijrath en een moeder-dochter portret van fotografe Yvette Kulkens. Aan de hand van een interview schrijft Tamara jullie verhaal op. Een fotoshoot maakt het portret compleet. Naast deze hoofdprijs verloten we onder de inzendingen twee gesigneerde exemplaren met een persoonlijke opdracht.

Voorwaarden:

  1. Om deel te nemen aan deze actie moet je het hele formulier invullen. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.
  2. De winactie loopt tot en met 19 december. De winnaars ontvangen voor 23 december bericht. De datum voor interview en fotoshoot (in Amsterdam) wordt in overleg vastgesteld.
  3. Je mag per persoon 1 keer deelnemen. De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar; jij mag meespelen namens jouw kind. Ben je jonger, dan betekent meedoen dat je daarvoor toestemming hebt van (een van) je ouders/verzorgers.
  4. Het is niet mogelijk de gewonnen prijs te ruilen of in te wisselen voor een geldbedrag.
  5. Fontaine Uitgevers behoudt het recht om de actie stop te zetten.
  6. Door mee te doen ga je ermee akkoord dat wij jouw naam, als je wint, delen op onze socialmediakanalen.
  7. Heb je gewonnen, dan heb je een week de tijd om contact met ons op te nemen.
  8. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, stellen wij hiervan niet op de hoogte.

Over auteur Tamara Gijrath

Tamara Gijrath verloor in 2017 haar moeder. Zij was drager van het BRCA-gen, waarmee vrouwen een verhoogd risico op borstkanker hebben. Tamara en haar zus hebben hetzelfde gen. Tamara studeerde journalistiek, zette samen met man Yves een mediabedrijf op en heeft twee zonen.

* Van elk verkocht exemplaar wordt 1 euro gedoneerd aan Pink Ribbon. *


Koop via